Puppy’s

Nog puppy’s beschikbaar!!

Bounty is met kerst 2019 gedekt door onze eigen reu Sevn. Deze combinatie hebben we één keer eerder gedaan en deze puppy’s zijn allemaal mooie gezonde volwassen honden geworden. Beide ouders zijn langstok dus de puppy’s straks ook. De wachtlijst zit redelijk vol, al weten we niet zeker hoeveel er precies geboren zullen worden. Mocht u nog als reserve op de lijst willen kunt u een email sturen voor meer informatie. De mensen op de lijst worden op de hoogte gehouden over de dracht en geboorte.

Na 4 weken hebben we een echo gedaan en haar buikje zit lekker vol. Rond 25 februari 2020 verwachten we ze en rond half april verhuizen. Exacte datum wordt bepaald na de geboorte uiteraard.

jouw tekst hier

Het zat er al dagen aan te komen maar we hoopten dat ze ze nog wel even binnen hield. Het was te vroeg nog. De nacht van zaterdag op zondag, (dag 58/59) maakte ze me 's nachts wakker. Ik sliep bij haar op haar kamertje. Ze ging in haar kraambak liggen en het begon. Groot verschil met vorige keer was dat ze nu ook wist wat er ging gebeuren en was veel kalmer dan toen. De puppy's kwamen mooi één voor één zonder veel gedoe. Na 8 begon ik toch wel te knijpen...hoeveel zitten er wel niet in?? Na 11 was het dan rustig. Wat een aantal zeg. Maar paar uur later, net dat ik wilde gaan slapen zagen we toch weer weeën...het duurde lang maar daar was nr 12. Die deed het nog niet zo best maar kregen we snel aan de gang. Weer uren later, in de avond leek het alsof we weer weeën zagen. De weeën waren niet meer heftig genoeg en we hebben haar een prikje gegeven. Vrij snel daarna kwam nr 13 maar die was al dood. Wat een enorm nest. En dat van maar 1x dekken. We zijn een aantal dagen verder en ze groeien allemaal. Bounty eet voor 10 maar dan geeft ze ook wel goed melk! Heel blij mee.